''Μεγάλοι Μικροί Κυνηγοί-The Bootcamp'' - Συνεργασία της Νοwaste21 με την ΑΦΗΣ για ακόμα μια χρονιά στην δράση ευαισθητοποίησης!

Η Σχολική Επιβράβευση της ΑΦΗΣ ξεκίνησε! Μπείτε στο www.afis-kinigoi.gr και υποβάλετε την φόρμα συμμετοχής ώστε να λάβει μέρος το σχολείο σας! Φτάστε τον στόχο της κατηγορίας σας και μπείτε στην κλήρωση για πλούσια δώρα τόσο για το σχολείο όσο και για τους μεγάαααλους μικρούς κυνηγούς! Ο Mr. Batt σας εύχεται καλή επιτυχία!

 Η «NoWaste21» είναι μη κερδοσκοπικός περιβαλλοντικός φορέας και πραγματοποιεί σε σχολεία της ελληνικής επικράτειας το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Κυκλική Οικονομία και Μέλλον χωρίς απόβλητα», για το οποίο έχει λάβει έγκριση από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων για την υλοποίηση του εν λόγω προγράμματος κατά το σχολικό έτος 2023-2024.

 Η ΑΦΗΣ οργανώνει το μοναδικό εγκεκριμένο από τον Ελληνικό Οργανισμό Ανακύκλωσης, συλλογικό σύστημα εναλλακτικής διαχείρισης αποβλήτων φορητών ηλεκτρικών στηλών και συσσωρευτών, και βάσει του άρθρου 27 Ν. 4819/2021, είναι υπεύθυνη για την  προμήθεια και τοποθέτηση των κάδων στις σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, τη συλλογή των αποβλήτων μπαταριών, με σκοπό την ανακύκλωσή τους, συμβάλλοντας έτσι στην Κυκλική Οικονομία.

 Στο πλαίσιο της εκπαίδευσης, ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των μαθητών, η ΑΦΗΣ συνεργάζεται με την NoWaste21. Η ορθή διαχείριση των αποβλήτων μπαταριών επιβραβεύεται από την ΑΦΗΣ, με πλούσια δώρα για τα σχολεία και τους μαθητές.

Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την NoWaste21, στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ή This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. για να ενταχθεί το σχολείο σας στις διαδικτυακές εκπαιδεύσεις «Κυκλική Οικονομία και Μέλλον χωρίς απόβλητα».